Halimi podržava Zukorlića

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halimi podržava Zukorlića

Riza Halimi je izjavio da očekuje da će Albanci Preševske doline podržati muftiju Muamera Zukorlića na predsedničkim izborima 6. maja.

"Zbog veoma teške ekonomske i političke situacije Albanaca u Preševskoj dolini, do sada Albanci uglavnom nisu učestvovali na predsedničkim izborima", izjavio je Halimi.

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Dinkić: Sopstvenim snagama rešiti probleme (VIDEO)

(Ne)zvanična poseta: Kosovski ministar danas na jugu Srbije!

"Na predstojećim izborima očekujem da će Albanci Preševske doline, paralelno sa učešćem na parlamentarnim izborima, glasajući Koaliciju Albanaca Preševske doline, učestvovati i na predsedničkim izborima, obzirom da imaju veoma ozbiljnu ponudu predsedničkog kandidata Muftije Zukorlića", tvrdi Riza Halimi.

On je rekao da je Muamer Zukorlić prepoznatljiva ličnost kod Albanaca Preševske doline.

"Zukorlić je u Preševskoj dolini prepoznatljiv po njegovim visokim intelektualnim vrednostima, a pre svega po njegovom bezrezervnom angažovanju za manjinska prava. U tome će i Albanci, po svemu sudeći, videti svoj zajednički interes i sa Bošnjacima u Sandžaku i sa pripadnicima drugih zajednica u Srbiji", izjavio je Halimi.

(Tanjug, foto: Beta, arhiva)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.