Grand festival: Kaća Živković ispala, Zorica je priča za sebe!

Izvor: Poznati.info, 25.Apr.2012, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand festival: Kaća Živković ispala, Zorica je priča za sebe!

Sinoć su svi bili napeti, za razliku od prve večeri, pa skoro nisu ni razgovarali, a Milica Todorović je bila nezadovoljna svojim nastupom. Finalisti sa prve večeri četvrtog po redu “Diet plus Grand festival” su Maja Nikolić, Semir Cerić Koke, Mirjana Aleksić, Dejan Petrović i Aleksandar Sofronijević, Stefan Petrušić i Goca Tržan, Ivana Selakov, Adil i Mira Škorić. U ponedeljek uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je nastupilo 18 takmičara na velelepnoj sceni u studiju na Košutnjaku. Sinoć su takmičare ocenjivali Seka Aleksić, Aca lukas, Aco Pejović, Milutin Popović Zahar,Neda Ukraden, Tijana Dapčević, Dženan Lončarević, Jelena Baćić Alimpić i mnogi novinari, kompozitori i tekstopisci. Dok su dame još bile u šminkernici, bekstejdž se polako punio. Žiri je čekalo još 18 numera od kojih je trebalo izabrati sedam za finale.

Sinoć su sledeći izvođači izveli svoje numere:

Rade Kosmajac – Beograde, Beograde

Jelena Gerbec – Omiljena greška

Miki Mećava – Svetlo u tami

Dejan Matić – Ne zameri

Joca Stefanović i Slavkoni – Nije sve u novcu

Zorica Marković i Nataša Matić – Nemaš nerava

Milica Todorović – Zbog tebe

Mina Kostić – Zastala u snu

Bane Mojićević – Usne neverne (ukus prevare)

Katarina Živković – Devet meseci

Ivana Pavković – U senci Istine

Darko Lazić i Slobodan Vasić – Drugarstvo najbolje

Nena Đurović – Ludnica

Jami – Gadljiva

Ivan Kukolj Kuki – Koštaš me

Andrija Marković – Noći balkanske

Darko Filipović – Samo Tvoj

Miki Gajić – Eh da mi je da te opet vidim

Katarina Živković je naravno došla u pratnji svog ljubljenog Baneta koji joj je kao pravi džentlem nežno pružao ruku na svim preprekama, kao što su stepenice, pa je nepovređena stigla do bekstejdža.

Zorica Marković ni zbog Grandovog festivala ne menja imidž, u helankama i majici sa printom zaista je skretala pažnju u masi večernjih haljina. Nastup sa malo repa, hip hopa ali i devojkama koje igraju kolo, sigurno je bio “najkolažniji” do sada. Po završetku, Zorica i njeni plesači okupirali su bife, jednom od njih Zorica je rekla da pronađe Igora i dobila odgovor koji nije očekivala: – Gdi da ga nađem, posle ne umem da nađem ni bekstejdž! Zorica je onda otišla sama u nepoznatom pravcu.

Milica Todorović je jedina sišla nezadovoljna sa bine i rekla da je trema učinila svoje pa joj je na početku grlo bilo suvo i da je kiksnula. Nezvanično je najbolji vokal na festivalu, pa nije imala razloga toliko da se brine, jer  to utiče na njenu lepotu.  Za razliku od prvog polufinala, večeras su svi izvođači u bekstejdžu bili izuzetno napeti, pa uglavnom nisu razgovarali sa novinarima čekajući da se proglase finalisti. Činilo se da sinoćnji izvođači mnogo više žele mesto u finalu.

Ove godine izgleda da su dueti pun pogodak, pa ih je na festivalu čak 9.

Voditeljka je u bekstejdžu imala i lapsus, naime umesto da kaže Andrija Marković, izgleda da potajno misli o nekom drugom jer ga je nazvala Andrija Milošević. Svi u studiju su se slatko nasmejali.

Kaća Živković

Izvor: PULS
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.