Zvezde serije Igra prestola Kit Harington i Rouz Lezli vereni (VIDEO)

Izvor: Beta, 27.Sep.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde serije Igra prestola Kit Harington i Rouz Lezli vereni (VIDEO)

Glumac Kit Harington i njegova bivša ljubavna partnerka u seriji "Igra prestola" (Game of Thrones) Rouz Lezli su vereni. U zvaničnom obaveštenju u londonskom listu Tajms (The Times) od danas objavljuje se veridba "gospodina K.C Haringtona i gospodjice R. E. Lezli".Harington i Lezli su bili ljubavni par u seriji televizije HBO "Igra prestola" kao likovi Džon Snou i Igrit. Lezli je posle smrti Igrit napustila glumačku ekipu serije 2014. godine.Njen publicista i televizija HBO nisu želeli danas da komentarišu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda ‘Igre prestola’ Kit Haringston se verila

Izvor: Tracara.com, 28.Sep.2017, 10:06

(foto: HBO) Voljeni Jon Snow iz Igre prestola, Kit Harington i njegova devojka Rose Leslie će uskoro stati na ludi kamen. Poznati glumački par je svoju veridbu najavio na staromodan način, u The Times novinama u sekciji za predstojeće brakove. ”Najavljuje se veridba između Kita, mlađeg sina Davida...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.