Zvanično - Dijego Košta otišao!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Dijego Košta otišao!

Oglasio se Čelsi!

Saga je završena, dame i gospodo.

Dijego Košta je novi član Atletiko Madrida, potvrđeno je danas na zvaničnom sajtu kluba iz Londona.

Napadač je bio u nemilosti trenera Kontea od početka ove sezone, nije odigrao niti jednu utakmicu jer se očekivao ovaj transfer, a on se upravo desio.

Atletiko Madrid je pre nekoliko dana poslao ponudu "uzmi ili ostavi" na adresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čelsija, "Plavci" su to prihvatili i sada je preostalo samo da Dijego Košta obavi lekarske preglede i da bude predstavljen kao novi fudbaler kluba u kojem je i stekao slavu.

Naravno, Dijego Košta neće biti u prilici da igra na zvaničnim mečevima sve do 1. januara, imajući u vidu zabranu registrovanja igrača Atletiko Madridu.

O finansijskim detaljima ste mogli da čitate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.