Žurka za Milicu

Izvor: Poznati.info, 17.Avg.2012, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka za Milicu

Familija, prijatelji, poznanici i njena sportska porodica iz “Galeba”, proslavili sa Milicom Mandić zlatnu medalju na OI

PO starom srpskom običaju da slavljenike ljubimo tri puta, Srbija je napravila i treći doček za “zlatnu” Milicu Mandić. Na splavu “Ringišpil” na Savi okupili su se familija, prijatelji, poznanici i njena sportska porodica iz “Galeba”, kako bi još jednom dočekali devojku koja je donela 101., a prvu zlatnu medalju našoj zemlji na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Olimpijadi u Londonu.

Dok je prilazila lokalu, sa splava se orilo “Milice, Milice”. Skromna devojka koja tek polako shvata šta je učinila za našu zemlju ponovo se zahvalila svima koji su se podržali, a najviše njenom treneru.

- Hvala vam, ovo su nezaboravni dočeci, ja više i ne znam šta da kažem – iskrena je Milica – Želim još jednom da se zahvalim svima koji su nas podržali i koji su tu da sve ovo podelimo zajedno. Kada samo vidim šta smo uradili, naježim se.

Goste, među kojima su bili i premijer Ivica Dačić, Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, sestre Moldovan, pozdravio je i trener Dragan Jović Gale.

- Uspeli smo da uradimo što smo zamislili i da skrenemo na nas pažnju. Ovo je plafon. Znali smo da ćemo doći do cilja, a išli smo na medalju – rekao je Gale.

Sportistima i okupljenim Milicinim prijateljima obratio se i Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

- Čast je biti deo ovog tima. Milici želim puno uspeha i da nastavi gde je stala – kazao je Divac.

Kada je završen formalni deo, društvo se opustilo. U Milicinu čast otvoren je šampanjac, a onda se nastavilo uz muziku.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žurka za Milicu

Izvor: Dzungla.org, 17.Avg.2012

Familija, prijatelji, poznanici i njena sportska porodica iz „Galeba“, proslavili sa Milicom Mandić zlatnu medalju na OI. . PO starom srpskom običaju da slavljenike ljubimo tri puta, Srbija je napravila i treći doček za „zlatnu“ Milicu Mandić. Na splavu „Ringišpil“ na Savi okupili su...

Nastavak na Dzungla.org...

Žurka za Milicu Mandić

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Avg.2012

Po starom srpskom običaju da slavljenike ljubimo tri puta, Srbija je napravila i treći doček za “zlatnu” Milicu Mandić. Na splavu “Ringišpil” na Savi okupili su se familija, prijatelji, poznanici i njena sportska porodica iz “Galeba”, kako bi još jednom dočekali devojku koja je donela...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Žurka za Milicu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2012

Po starom srpskom običaju da slavljenike ljubimo tri puta, Srbija je napravila i treći doček za "zlatnu" Milicu Mandić. Na splavu "Ringišpil" na Savi okupili su se familija, prijatelji, poznanici i njena sportska porodica iz "Galeba", kako bi još jednom dočekali devojku koja je donela 101., a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.