Žreb za osminu finala Liga kupa:  Londonski derbi na Vembliju, Evertonu se smračilo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za osminu finala Liga kupa: Londonski derbi na Vembliju, Evertonu se smračilo

Siti imao sreće, Junajtedu nešto teže

Liverpul je završio takmičenje u trećoj rundi, ali svi ostali favoriti i dalje su u konkurenciji za trofej u engleskom Liga kupu. Međutim, u četvrtoj rundi neki od njih će morati da se pomuče ne bi li prošli dalje.

Naime, odmah po završetku utakmica trećeg kola obavljen je žreb za narednu rundu takmičenja, a na njemu smo dobili i barem dve na papiru vrlo zanimljive utakmice. U derbiju Londona Totenhem će ugostiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vest Hem, dok će Čelsi za rivala imati Everton. Dva vrlo uzbudljiva meča, ali ponavljamo - za sad samo na papiru. Totenhem i Čelsi su trenutno ipak mnogo jači od protivnika sa kojima će odmeriti snage.

Zanimljiv bi mogao da bude još jedan premijerligaški dvoboj: Svonsi će ugostiti Mančester junajted, ali kako igraju izabranici Žozea Murinja tu ne bi smelo da bude iznenađenja. Arsenal je izvukao Norič Siti, a Mančester Siti za protivnika dobio Vulverhempton.

Da ne dužimo dalje, utakmice četvrtog kola Liga kupa igraće se u nedelji koja počinje 23. oktobra, a sastaće se:

Totenhem - Vest Hem

Bristol Siti - Kristal Palas

Svonsi - Mančester junajted

Arsenal - Norič Siti

Čelsi - Everton

Mančester Siti - Vulverhemtpon

Lester Siti - Lids junajted

Bornmut - Midlzbro

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.