Živanović i Simovićeva najbrži na Kragujevačkom polumaratonu

Izvor: KGsport.info, 10.Okt.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živanović i Simovićeva najbrži na Kragujevačkom polumaratonu

Darko Živanović i Teodora Simović pobednici su šestog po redu Kragujevačkog polumaratona, koji je okupio blizu 300 profesionalnih trkača i rekreativaca.
Živanović, inače član KG Čelendža, trijumfovao je u konkurenciji seniora sa vremenom 1:14:56. Iza sebe je ostavio učesnika OI u Londonu Novopazarca Harisa Ajdarevića (1:18:04), dok je treće mesto pripalo Čačaninu Lazaru Filipoviću (1:21:14), koji inače trenira sa triatloncima iz Kluba ekstremnih sportova Kragujevac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Kod seniorki prvo mesto osvojila je takmičarka Novog Pazara Teodora Simović sa vremenom 1:28:14. Drugo mesto zauzela je Nevena Jovanović iz Crvene zvezde (1:28:57), a treće Biljana Kostić iz PEK Gore (1:44:23).
Pored polumaratonske trke na 21 km, održane su i „Oktobarska trka sećanja“, „Trka zadovoljstva“, kao i već tradicionalna trka „Za srećnije detinjstvo“ koja je po 33. put organizovana u saradnji Crvenog krsta i lokalne samouprave, a sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć deci iz ugroženih kategorija stanovništva.
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: London,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.