Žena preživela PAKAO u Londonu: Izujedale je stenice, pa dobila ogromnu odštetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 10:54

Žena preživela PAKAO u Londonu: Izujedale je stenice, pa dobila ogromnu odštetu

Viki Hils tokom boravka u jednom hotelu dobila neverovatan osip i svrab na leđima.

Žena koja tvrdi da je ostala prekrivena ujedima stenica dok je boravila u hotelu Premier Inn u Londonu dobila je 350 evra odštete.

Viki Hils je nakon boravka u hotelu dobila neverovatan osip i svrab na leđima.

U početku je mislila da su od komaraca, ali joj je lekar rekao da su to ujedi stenica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda joj je prepisao antibiotike.

Nakon što je kontaktirala hotel, 90 evra koje je platila za svoju sobu vraćeno joj je u roku od deset dana.

Dva meseca kasnije dobila je i nadoknadu od 350 evra, za lekove i novu posteljinu za njen dom, piše Daily Star.

Viki je ujede na nogama primetila nakon što je 10. avgusta boravila u hotelu u Istočnom Saseksu.

- Imala sam neverovatan svrab koji je jako boleo. Imala sam dve linije na prednjem delu noge. Onda sam počela da ih vidim i na ramenima i rukama. Portparolka hotela rekla mi je da imaju rigirizne higijenske standarde, a zatim se izvinila zbog neprijatnosti - rekla je Viki.

Čim im se ona obratila, soba u kojoj je boravila je zaključana i odmah su pozvali stručnjake da reše problem.

- Soba je zatvorena i nezavisni stručnjaci su odmah pozvani da reše problem pooću porebnog tretmana - saopšteno je iz rukovodstva hotela.

Profesorka Meri Kameron, sa Londonske škole za higijenu i tropsku medicine rekla je da iako ih zovu stenice, one dolaze u krevet kako bi ugrizle jude kada je mrak, ali onda pobegnu u pukotine koje postoje u spavaćoj sobi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.