Završena drama u centru Londona! (VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 27.Apr.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena drama u centru Londona! (VIDEO, FOTO)

Drama u Londonu je završena jer je policija uhapsila muškarca koji je pretio da će dići u vazduh plinske boce u centru grada. Policija pretražuje zgradu i za sada nema informacija o taocima.

Policija je ranije uputila svog pregovarača u poslovnu zgradu u centru Londona i evakuisala područje oko tog objekta, pošto je 50-godišnji Majkl Grin bacio kompjutersku opremu s petog sprata i drži četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osobe kao taoce.

Nakon što nije dobio dozvolu za vožnju kamiona težih od 3,5 tone (HVG Licence), muškarac je uleteo u sedište kompanije koja izdaje dozvole.

Očevici tvrde da je čovek držao taoce u zgradi i pretio da će dići u vazduh plinske boce koje nosi sa sobom, preneo je Rojters.

Zatvorenici drže 131 taoca u zatvoru!

Za Riplija: Begunac tuži taoce!

Srbin držao troje Hrvata kao taoce u vozu!

Policija je evakuisala područje u opsegu 100 metara od zgrade, u blizini Britanskog muzeja i Univerziteta Londona, u četvrti gde ima dosta kancelarija i prodavnica, navodi britanska agencija.

(agencije)

FOTO: AP/Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.