Završen emiterski centar za Igre u Londonu

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen emiterski centar za Igre u Londonu

Organizatori Olimpijskih igara u Londonu završili su izgradnju međunarodnog emiterskog centra za Olimpijadu sledeće godine.

Izvršna uprava Olimpijskih igara objavila je da je to peti objekat koji je završen u olimpijskom parku u istočnom Londonu. Do početka Igara u Londonu ostalo je nešto više od godinu dana, pošto je ceremonija otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zakazana za 27. jul 2012.

Zgrada emiterskog centra dugačka je 275 metara i činiće deo glavnog medijskog kompleksa, u koji je uključen i glavni pres centar. Kompleks će služiti kao centralno mesto za više od 20.000 emitera, fotografa i novinara pisanih medija.

"Projekat Olimpijskog parka se gradi u roku i sa predviđenim budžetom", rekao je predsednik Izvršne uprave Olimpijskih igara Džon Armit.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.