Zapalio se avion u Londonu

Izvor: RTS, 12.Jul.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se avion u Londonu

Privremeno bile zatvorene obe piste na londosnskom aerodromu Hitrou pošto se zapalio avion "Etiopian erlajnsa". U avionu nije bilo putnika.

Zbog požara koji je izbio na avionu prevoznika "Etiopian erlsjns" obe piste londonskog aerodroma Hitrou bile su privremeno zatvorene su za saobraćaj.

Zvaničnici su saopštili da u Drimlajneru koji se zapalio nije bilo putnika. Portparol aerodroma je saopštio da vatrogasci gase požar koji je izbio u unutrašnjosti aviona, ali nije mogao da otkrije više detalja, prenosi Rojters.

Piste su ponovo otvorene za saobraćaj.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

London: Zapalio se avion na Htrou

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2013

Zatvorene obe piste na londosnskom aerodromu Hitrou pošto se zapalio avion "Etiopian erlajnsa". U avionu nije bilo putnika. .. Zbog požara koji je izbio na avionu prevoznika "Etiopian erlsjns" obe piste londonskog aerodroma Hitrou zatvorene su za saobraćaj.Zvaničnici su...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.