Zapalio se autobus pun dece VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2023, 18:02

Zapalio se autobus pun dece VIDEO

London -- Grupa školaraca je rano jutros evakuisana u Londonu nakon što se školski autobus kojim su školarci krenuli na časove zapalio tokom vožnje.

Tokom incidenta oštećeno je i šest drugih vozila.

Na snimku se vidi kako vatra "guta" autobus, dok ulicama odjekuje zvuk alarma okolnih automobila.

Žena koja živi u blizini rekla je da se autobus zapalio oko 8.15 sati.

"Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << školski autobus svaki dan prolazi pored naše kuće. Brzo su izveli decu čim se zapalio deo motora, a to je najvažnije. Verujem da je požar prilično brzo ugašen, ali je bilo dosta štete. Oštećeni su automobili, polomljeni prozori na nekim kućama", rekla je jedna žena koja je svedočila incidentu.

O požaru se oglasilo i veće gradskog okruga.

"Jutros se u Hakniju zapalio školski autobus. Uzrok požara tek treba da se utvrdi. Sva deca su evakuisana i nema povređenih. Za njih je organizovan alternativni prevoz do škole", napisali su iz saveta na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.