Zamena za Vernera pronađena, RB Lajpcig prati FM! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 21:03

Zamena za Vernera pronađena, RB Lajpcig 'prati' FM! (video)

Nema sumnje da će "bikovi" znati da ga unovče u budućnosti.

Timo Verner je od prvog jula postao i zvanično igrač londonskog Čelsija.

"Plavci" su platili oko 55 miliona evra za njegove usluge, nemački napadač će tako propustiti i završni turnir Lige šampiona narednog meseca gde RB Lajpcig očekuje svog protivnika u četvrtfinalu.

Ipak prema pisanju nemačkih medija, naslednik najboljeg strelca "letećih bikova" je ubrzo nađena i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Češkoj.

Radi se o sedamnaestogodišnjem Adamu Hozliku koji nosi dres Sparte Prag. Ove sezone je za svoj klub postigao osam golova i devet asistencija na 37 odigranih utakmica. Ofanzivac može biti poznat pasioniranim ljubiteljima igrice Fudbal menadžer gde je tinejdžer jedan od većih potencijala.

Klub iz Praga zahteva 15 miliona evra, deluje da je posao blizu zaključivanja. U prošlosti se za mladića interesovala i Borusija Dortmund, ali bez konkretne ponude.

   
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.