Zamena za Azara stiže sa Apenina?

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Azara stiže sa Apenina?

Čelsi želi jednog od najboljih mladih fudbalera u Seriji A.

Spekulacije oko odlaska Mauricija Sarija sa "Bridža" je na trenutak gurnulo u drugi plan verovatno veću brigu za navijače Čelsija.

To je naravno ostanak ponajboljeg igrača Edena Azara!

Belgijanac je na putu da završi svoju londonsku odiseju koja traje još od 2012. godine kada je došao iz Lila, sledeća destinacija prema svemu sudeći - Real Madrid.

Nema potrebe naglašavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koliku "rupu" to ostavlja u igračkom potencijalu kluba sa "Stamford Bridža" uzimajuči još i u obzir da su Vilijan i Pedro prošli svoje najbolje dane.

Čelnici engleskog kluba su već rezervisali mladog Amerikanca Pulišića koji na leto stiže u London, ali turski i italijanski mediji pišu o još jednoj prinovi u ofanzivnom delu  - Čengiz Under je na radaru "Plavaca"!

Dvadesetjednogodišnji Turčin je ove sezone odigrao 25 utakmica za Romu gde je zabeležio šest gola i devet asistencija, iako mu povrede svakako nisu olakšale posao.

Ostaje da se vidi na leto da li Čengiz napušta "Večni grad" posle samo dve sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.