Zaha ponuđen Romi

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 23:40

Zaha ponuđen Romi

Napadač Kristal Palasa Vilfrid Zaha mogao bi da karijeru nastavi u Romi, prenose britanski mediji.

Roma traži pojačanja u napadu, jer Nikolo Zaniolo želi da napusti rimski klub. Britanski mediji navode da je trener Rome Žozeu Murinju ponuđen reprezentativac Obale Slonovače.

Zaha (29) je jedan od najboljih fudbalera Kristal Palasa. On već godina pokušava da napusti klub iz Londona, ali je Kristal Palas tražio veliko obeštećenje.

Zaha bi voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sarađuje sa Murinjom, ali mora da sačeka da se dva kluba dogovore u vezi transfera.

On je ponikao u Kristal Palasu, ali je od 2013. do 2015. bio član Mančester junajteda.

Zaha je odigrao samo četiri zvanična meča za "crvene đavole", a onda je bio na pozajmicama u Kristal Palasu i Kardifu. Iskusni napadač je potom potpisao višegodišnji ugovor sa ekipom iz Londona.

Zaha je bio engleski reprezentativac, a od 2017. je član selekcije Obale Slonovače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.