Zagreb među top 20

Izvor: B92, 08.Jan.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb među top 20

Zagreb je, prema izboru web portala britanskog The Daily Telegrapha, uvršten na listu 20 najpoželjnijih destinacija ove godine u svijetu.

Izvor: Jutarnji.hr


Dubrovnik nije jedini

Hrvatska se metropola tako našla u društvu svjetskih gradova kao što su London, Stockholm, Marakeš, Tallin i Turku. Osim gradova, u Daily Telegraphu tvrde kako su ovogodišnja top odredišta Zimbabve, Peru, Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zeland te austrijske Alpe. Novinar britanskoga dnevnika upućuje posjetitelje da u Hrvatskoj treba posjetiti još neka mjesta osim Dubrovnika te ističu Zagreb koji opisuju kao Beč u malom. Više dolazaka

Posebno se naglašava činjenica da će od veljače u Zagreb iz Londona početi letjeti niskobudžetna kompanija Easyjet . Zbog te činjenice, navodi se u tekstu, Zagreb će postati još privlačnija i poželjnija destinacija.

Prema posljednjim podacima, u prvih devet mjeseci prošle godine u Zagreb je došlo 365.000 inozemnih turista koji su ostvarili 624.000 noćenja. Preporuke poput ovih mogle bi dodatno povećati broj dolazaka. Usto, ova preporuka pokazuje da je dolazak nikobudžetnih aviokompanija na zagrebački aerodrom uspješna poslovna odluka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.