Zabrana Lampardu ne može ništa, dao znak za prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana Lampardu ne može ništa, dao znak za prvo pojačanje!

Čelsi neće prekršiti odluku UEFA.

Pitanje je trenutka kada će Čelsi objaviti da je novi trener kluba Frenk Lampard.

Legenda se vraća na Stamford Bridž u prilično nezavidnoj situaciji jer neće moći da skroji tim po svojoj meri ovog leta zbog zabrane transfera.

Ipak, on je dao zeleno svetlo da se obavi transfer Matea Kovačića koji je prošle sezone nastupao za "plavce" kao pozajmljen igrač Reala, tvrdi Marka.

U tome je i cela stvar, Hrvat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio registrovan za Čelsi i moći će da to učini ponovo i naredne sezone, pa su u Londonu spremili 50 miliona evra za njegov transfer.

Za vezistu su zainteresovani i Inter i Milan, međutim Italijani ne mogu da se takmiče sa Čelsijem kada je u pitanju visina obeštećenja.

Tako će Real Madrid prikupiti novac koji bi mogao da znači novi napad na novog "Galaktikosa", ako ne ovog onda sigurno narednog leta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.