Za studente omogućene diplome britanskog univerziteta

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za studente omogućene diplome britanskog univerziteta

London sćool of Commerce (LSC) visokoškolskih ustanova sa najvećim brojem MBA studenata u Evropi otvorila je danas svoj kampus u Beogradu, čime naš glavni grad postaje peta destinacija za studente iz centralne i istočne Evrope, Azije i sa Bliskog Istoka koji na ovom fakultetu mogu dobiti međunarodno priznatu britansku diplomu.

Studenti iz 130 zemalja mogu da biraju destinaciju studiranja, a mogu i da promene destinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u toku studiranja, između glavnog kampusa u Londonu, kampusa u Beogradu, na Šri Lanci, Maleziji ili Keniji.

LSC u Beogradu, kao i svi kampusi, radi na potpuno isti način kao LSC u Londonu obezbeđujući studentima iste mogućnosti sa međunarodno priznatim britanskim diplomama iz poslovanja, menadžmenta i informacionih tehnologija.

U Beogradu LSC ima MBA i executive MBA, a od oktobra počinju i osnovne studije.

Studenti magistarskih studija na ovom univerzitetu stiču dve vrste diploma - diplomu postdiplomskih studija iz poslovnih administracija Londonske komercijalne škole i MBA diplomu UWIC univerziteta iz Velsa. Executive MBA omogućava studentima da usavrše svoje znanje, veštine i razumevanje poslovnog menadžmenta.

- Hoćemo da naši studenti budu vrlo kritički nastrojeni, ali slobodnog mišljenja. Hoćemo najbriljantnije i najbolje mlade Srbe u biznisu, zajedničkim poslovima i industriji - rekao je na svečanosti otvaranja Lord Tomlinson, predsedavajući senata Univerziteta.

Sve diplome omogućavaju studentima da se prijave za dobijanje post-studijske radne vize i pruža im priliku da rade u Velikoj Britaniji puno radno vreme najmanje dve godine.

S. Vasić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Diplome britanskog univerziteta za studente u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Feb.2011

BEOGRAD - London school of Commerce (LSC) visokoškolskih ustanova sa najvećim brojem MBA studenata u Evropi otvorila je danas svoj kampus u Beogradu, čime naš glavni grad postaje peta destinacija za studente iz centralne i istočne Evrope, Azije i sa Bliskog Istoka koji na ovom fakultetu mogu dobiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.