Za sat šopinga Bijonse potrošila 10.000 evra

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sat šopinga Bijonse potrošila 10.000 evra

Boraveći nedavno u Londonu, pevačica Bijonse nije odolela da ne svrati u poznate šoping centre, a za svega sat vremena račun je "olakšala" za preko 10.000 evra.

Pevačica je u šoping išla sa svojom majkom Tinom, a dve žene su najviše novca potrošile na kupovinu cipela.

Njih dve su za svoju šoping destinaciju odabrale čuvenu ulicu Oksford Strit, a najviše su se zadržale u "Top Shop-u" i "Selfridges-u".

Prema rečima svedoka pevačica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toliko žurila da je cipele kupovala bez probanja.

"Izgledalo je kao u filmu "Zgodna žena", svi su je opsluživali", ispričao je jedan od kupaca koji se sa Bijonse zatekao u istoj radnji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bijonse potrošila 10.000 evra za sat vremena!

Izvor: S media, 14.Jul.2011

Bijonse je opustošila londonske butike, i za samo sat vremena "pukla" je 10.000 evra za nove krpice...Boraveći nedavno u Londonu, pevačica Bijonse nije odolela da ne svrati u poznate šoping centre, a za svega sat vremena račun je "olakšala" za preko 10.000 evra, prenosi Blic...Bijonse otpustila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.