Za Abramoviča mislio da je šofer?!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Abramoviča mislio da je šofer?!

Rus se nije potrudio da izgleda reprezentativno na sastanku.

Već smo pisali o zanimljivoj anegdoti koju je prepričao Sven-Goran Erikson.

Bivši selektor Engleske je bio jedan od ljudi koji su uticali na Abramovičevu odluku da kupi "pravi" klub u Londonu pošto se ruski bogataš dvoumio oko Čelsija i Totenhema.

Ipak, pomenuti sastanak nije počeo u najboljem maniru pošto je Šveđanin pretpostavio da je, tada njemu nepoznati Abramovič, vozač limuzine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Našli smo se u jednom kazinu u Londonu. Tamo su stajala tri čoveka. Jedan pravilno odeven, drugi onako i treći, za njega sam mislio da je vozač. Naravno da je to bio Roman. Imao je nameru prvo da kupi klub u Moskvi, tako da smo otišli u Moskvu na tri dana. Obišli smo sve klubove i savetovao sam mu da kupi Dinamo, imali su najbolje uslove i infrastrukturu. Posle par dana je promenio mišljenje, pozvao me je njegov prijatelj i saopštio da Roman želi klub u Londonu", izjavio je Šveđanin za Tajms.

Posle toga je istorija, Abramovič je sa Čelsijem osvojio šesnaest velikih trofeja uključujući pet Premijer lige i jednu Ligu šampiona dok Totenhem sa druge strane u svojim vitrinama ima samo trofej Liga kupa 2008. godine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.