ŽENA SA DVE VAGINE DVA PUTA GUBILA NEVINOST

Izvor: Kurir, 12.Jan.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA SA DVE VAGINE DVA PUTA GUBILA NEVINOST

LONDON - Hazel Džons (27) iz Velike Britanije jedna je od retkih žena koje imaju dve vagine i dve materice i zbog toga je dva put gubila nevinost!

LONDON - Hazel Džons (27) iz Velike Britanije jedna je od retkih žena koje imaju dve vagine i dve materice i zbog toga je dva put gubila nevinost!

Hazel je čak dva put dobila menstruaciju, može istovremeno dva put ostati u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vreme  trudna.

Tek sa 18 godina saznala da boluje od retkog poremećaja "uterus didelphys" zbog kojeg ima - dve vagine.

Gostujući u jutarnjoj emisiji britanskog ITV-a, gde je otkrila da je u pubertetu imala bolne grčeve i obilne menstruacije, ali da je saznala da nešto nije u redu s njom kada joj je dugogodišnji dečko nije rekao kako joj genitalije izgledaju drugačije nego kod ostalih žena.

Nevinost je izgubila dvaput zbog dva himena i prezadovoljna je svojim seksualnim životom. U šali kaže da mora da se čuva kada zatrudni jer će i dalje postojati mogućnost trudnoće i razvijanja deteta u drugoj materici, prenosi Javno.

Hazel se oseća odlično i ne želi na operaciju. Problem sa seksom imala je sve dok nije saznala za svoju anomaliju, a sad uživa sa suprugom Rikijem i često posećuju klubove za odrasle.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka sa dve vagine

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2012

Hejzel Džons (27) iz Velike Britanije ispričala je medijima kako boluje od retkog poremećaja zvanog uterus didelphys, što znači da ona zapravo ima dva polna organa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.