Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELE NAPADAČA: Kvins Park Rendžers u poteri za Defoom

Engleski prvoligaš, Kvins Park Rendžers, ne stoji najbolje na tabeli Premijer lige, pošto je u dosadašnjih 17. kola sakupio jednak broj poena.
Upravo zahvaljujući tome ovaj londonski klub zauzima tek 16. poziciju na tabeli Premijer lige, a samim tim nalazi se u nezavidnoj poziciji i sledi mu grčevita borba za opstanak.
Jedan od većih problema menadžera Harija Rednapa je i neefikasnost njegovih napadača, pošto je KPR za sada na 17 utakmica postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tek 20 golova, čak 12 manje od količine golova koju su primili.
Upravo zbog toga Rednap želi u severni London da dovede svog nekadašnjeg igrača, Džermejna Defoa.
Defo je trenutno igrač Toronta, ali se nalazi na pozajmici u Totenhemu, klubu u kojem je i ranije nastupa zajedno sa Rednapom. Upravo putem pozajmice, nadaju se u KPR, Defo bi mogao i među „Policajce„.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.