ZAVRŠENA POTRAGA ZA ODBEGLIM TERORISTOM: Danijel (21) uhapšen posle četiri dana potere

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 13:37

ZAVRŠENA POTRAGA ZA ODBEGLIM TERORISTOM: Danijel (21) uhapšen posle četiri dana potere

Policija ga je uhapsila nešto pre 11 sati.

Uhapšen je bivši vojnik Danijelom Abed Kalif (21) koji je pobegao iz zatvora u Londonu dok je čekao suđenje zbog prekršaja u vezi sa terorizmom.

Policajci su takođe zaustavljali i proveravali automobile, a viđeni su kako pretražuju u čizmama automobila, kao i da od stanara traže dokaz lične karte, piše Sky news.

Kako piše medij, on je navodno radio u kuhinji i nosio je uniformu kuvara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a veruje se da se držao za kaiševe na kamionu kako bi pobegao.

Više od 150 policajaca za borbu protiv terorizma bilo je uključeno u poteru za njim širom zemlje, zbog čega su britanske luke i aerodromi stavljeni u stanje pripravnosti.

U četvrtak su bili dugi redovi na M20 nakon što je deo autoputa u Kentu bio zatvoren radi dodatnih bezbednosnih provera u luci Dover.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.