ZA NJEGA KRALJEVSKA PRAVILA NE VAŽE: Princ Luis ponovo UKRAO ŠOU i svojim preslatkim NESTAŠLUKOM nasmejao svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 14:46

ZA NJEGA KRALJEVSKA PRAVILA NE VAŽE: Princ Luis ponovo UKRAO ŠOU i svojim preslatkim NESTAŠLUKOM nasmejao svet

Petogodišnjak je izvodio svoj mali šou i skroz skrenuo pažnju na sebe.

Prva parada Pozdrav bojama posvećena britanskom kralju Čarlsu održana je u subotu u Londonu. Ceremonija ima tradiciju dužu od dva i po veka i odžava se povodom rođendana vladajućeg monarha. Međutim, dok su Britanci uživali u ceremoniji, a kralj jahao konja, nekome je izgleda bilo i malo dosadno. 

Taj neko je naravno njegov unuk, princ Luis, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je kao svako dete lako našao sebi zanimaciju.

Program je počeo oko 12 časova po srednjoevropskom vremenu, a kralj je odmah na početku viđen na konju, zajedno sa više od 1.400 vojnika i 200 konja. Veliku pažnju korisnika društvenih mreža privuklo je to što je delovalo da kralj od onoga što je imao na glavi nije mogao da vidi kuda ide.

Petogodišnji Luis (kao i uvek) ukrao je šou tokom današnjeg pojavljivanja na manifestaciji ''Trooping the colours''u Londonu, koja je priređena u čast kralja Čarlsa. Iako strateški smešten u kočiji, između najstarijeg brata Džordža i sestre Šarlot, to nije sprečilo mališana da bude samo jedno nestašno dete.

Dok je nasuprot njih sedela njihova majka Kejt Midlton, zajedno sa kraljicom Kamilom, i pozdravljala okupljenje, Luis nije bio naročito oduševljen time što ih voze konji. Izgleda da je u jednom trenutku osetio neprijatan miris, što je pokazao svojim grimasama i nasmejao ostale.

Kasnije je cela porodica Vels izašla na balkon da gleda kako akrobatski tim "Crvene strele" Kraljevskog vazduhoplovstva održava svoju godišnju predstavu na nebu. Kao i prošle godine, ni ove Luisu nisu prijali parada i buka, te je kao reakciju na glasne mlazne motore pokrio uši, a kada je sve bilo gotovo, uzbuđeno je bacio obe pesnice u vazduh.

Pored toga, u različitim trenucima tokom proslave, Luis nije krio svoju dosadu, te je držao bradu u rukama, lupkao rukama o ogradu balkona i okretao se da ćaska sa svojim roditeljima Kejt Midlton i princom Vilijamom. Međutim, mladi kraljević je iznenadio gledaoce činom zrelosti kada je svoje pojavljivanje završio pozdravom publici.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.