ZA 120 MILIONA EVRA: Ponuda je prihvaćena! Arsenal kaparisao engleskog reprezentativca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 21:02

ZA 120 MILIONA EVRA: Ponuda je prihvaćena! Arsenal kaparisao engleskog reprezentativca (FOTO)

Seli se u severni London.

Fudbalski klub Vest Hem prihvatio je ponudu Arsenala od 105 miliona funti za engleskog reprezentativca Deklana Rajsa, prenose večeras britanski mediji.

Arsenal je Vest Hemu ponudio 100 miliona funti plus pet miliona funti u bonusima, što je više od 120 miliona evra. Rajs će u slučaju da dođe do realizacije transfera postati najskuplji fudbaler u istoriji Premijer lige.

Britanski mediji tvrde da predstavnici dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba nastavljaju pregovore o strukturi ugovora i uslovima plaćanja, pošto Vest Hem želi da 100 miliona funti bude uplaćeno u narednih 18 meseci.

Takođe, navodi se da je u toku priprema dokumentacije i da bi transfer mogao da bude realizovan u naredna 24 sata, pošto je Rajs još ranije dogovorio lične uslove ugovora sa Arsenalom.

Rajs (24) ima ugovor sa Vest Hemom do juna naredne godine, a u ovaj klub je stigao 2014. godine iz Čelsija. On je prošle sezone za "čekićare" odigrao 50 utakmica i postigao je pet golova.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.