W LUDILO Da li ce ovako izgledati novi hotel u Beogradu na vodi

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

W LUDILO Da li ce ovako izgledati novi hotel u Beogradu na vodi

"W Belgrade"će biti jedan najlepših objekata u Evropi. Ovakav glamur imaju Barselona, London, Bangkok, Majami, Pariz, Santjago, Tajpej, Bali, San Francisko, a luksuz kakav pruža predstavlja VRH VRHOVA hotelijerstva

Istorijski trenutak se dogodio: Postavljen je kamen temeljac u izgradnji Beograda na vodi, a u njega je simbolično ubačena sonda sa željama i novcem, koji su ubacili premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor “Igl Hilsa” Muhamed Alabar. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Najavljena je izgradnja dve stambene zgrade, čiji će stanovi početi da se prodaju 3. oktobra. Međutim, ono što je još interesantnije je hotel koji će u planu gradnje odmah po završetku zgrada –“W Belgrade”, koji će predstavljati VRH VRHOVA hotelijerstva i jedan od najlepših objekata u Evropi.

- Srpska prestonica je uzbudljiv grad koji se razvija i sjajna turistička destinacija u Evropi, a mi se radujemo privlačenju i lokalnih i međunarodnih gostiju u “W Belgrade” – naveo je Majkl Vejl, predsednik ove kompanije za Evropu, Afriku i Bliski istok.

Foto: whotelbangkok.com

Povodom ovoga, Nikola Nedeljković generalni direktor kompanije “Beograd na vodi” je rekao da će dolazak ovog hotela u Beograd biti veliki dokaz turističkog potencijala kako glavnog grada, tako i Srbije.

– Kompanija ‘Starwood Hotels & Resort’ deli iste vrednosti kao i ‘Beograd na vodi’ po tome što obezbeđuje nenadmašan izbor životnog stila svojim stnaovnicima i gostima. Oduševljeni smo što će ‘W hotels’ doprineti većem prilivu turista u prestonicu.

Inače, “W Residences” će imati 165 luksu6znih brendiranih stanova veličine 55-100 kvadratnih metara, koji će se pružati u dve kule. Stanovnici će imati pristup objektima i uslugama u sklopu “W Belgrade”.

Foto: w-barcelona.com

Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.