Vuković pozvao 28 rukometaša

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković pozvao 28 rukometaša

Veselin Vuković objavio spisak kandidata za učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, u Španiji. Pored Srbije i na Španije, na turniru još Poljska i Alžir. Učešće u Londonu izboriće dve prvoplasirane selekcije.

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković objavio je spisak kandidata za učešće na kvalifikacionom turniru za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijske igre, od 6. do 8. aprila u Španiji.

Pored evropskog vicešampiona Srbije i domaćina Španije, na turniru će igrati još Poljska i Alžir, a učešće na Igrama u Londonu izboriće dve prvoplasirane selekcije.

Na Vukovićevom spisku su sledeći rukometaši:

Golmani: Darko Stanić, Dragan Marjanac, Strahinja Milić, Radivoje Ristanović.

Leva krila: Ivan Nikčević, Dobrivoje Marković, Filip Marjanović.

Pivoti: Bojan Beljanski, Alem Toskić, Uroš Vilovski, Rastko Stojković.

Desna krila: Rajko Prodanović, Miloš Kostadinović, Mitar Markez.

Levi bekovi: Momir Ilić, Žarko Šešum, David Rašić, Momir Rnić, Danimir Ć
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.