Vudi Alen ponovo popularan u SAD

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudi Alen ponovo popularan u SAD

Novi film Vudija Alena "Midnight in Paris" najuspešnije je ostvarenje tog američkog režisera u Severnoj Americi u poslednjih 25 godina, saopštio je njegov distributer Soni pikčers.

Film, čija se radnja u celosti dešava u Parizu, u SAD i Kanadi je od 20. maja zaradio više od 23 miliona dolara, navodi studio u saopštenju.

Prihod filma u ostatku sveta - gde je Vudi Alen uvek bio popularniji nego u SAD - iznosi 35,7 miliona dolara, podaci su sa sajta IMDB.com.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Alen (75) je poslednjih nekoliko filmova snimio u Evropi, daleko do rodnog Njujorka.

Posle Londona, gde je snimio "Završni udarac" i "Scoop", Barselone ("Ljubav u Barseloni") i Pariza, Alen će u julu u Rimu početi snimanje filma "Bop Decameron", u kojem će igrati Penelopa Kruz, Elen Pejdž, Alek Boldvin i on sam.

Do sada najuspešniji Alenov film u Severnoj Americi je "Hana i njene sestre" iz 1986, sa bioskopskom zaradom od 40,1 miliona dolara.

Povezane vesti: Vudi Alen sledeći film snima u Rimu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pariz vratio Alenu slavu u SAD

Izvor: B92, 25.Jun.2011

Novi film Vudija Alena „Ponoć u Parizu", koji je premijerno prikazan 11. maja na festivalu u Kanu, najuspešnije je ostvarenje tog režisera u Severnoj Americi u poslednjih dvadeset pet godina...Film, čija se radnja u celosti dešava u Parizu, tokom prethodnih mesec dana prikazivanja u SAD i...

Nastavak na B92...

Film Vudija Alena zaradio 57 miliona dolara!

Izvor: S media, 25.Jun.2011

Novi film Vudija Alena "Midnight in Paris" je njegovo najuspešnije ostvarenje u poslednjih 25 godina u Americi!..Film, čija se radnja dešava u Parizu, u SAD i Kanadi je od 20. maja zaradio više od 23 miliona dolara, navodi studio "Soni pikčrs". Prihod filma u ostatku sveta - gde je Vudi Alen uvek...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.