Vudi Alen: Jeftinije snimati u Evropi

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudi Alen: Jeftinije snimati u Evropi

Američki sineasta Vudi Alen izjavio je da je počeo da snima u Evropi zato što ne može sebi da priušti rad u Njujorku.

Ipak, snimanje na Menhetnu u Njujorku odvija se uz manje ograničenja nego u evropskim gradovima u kojima je potrebno menjati priču kako bi se uklopila u pojedine lokacije na kojima se snima, rekao je u utorak režiser na konferenciji za novinare u španskom gradu Ovijedu.

Vudi Alen će u utorak u susednom gradu Avilesu prisustvovati premijeri svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nove romantične komedije "You Will Meet A Tall Dark Stranger". U tom filmu, snimljenom u Londonu, igraju Naomi Vots, Džoš Brolin i Antonio Banderas.

Nedavno je čuveni reditelj započeo snimanje svog novog filma, koji je izazvao dodatnu pažnju javnosti, jer se u njemu pojavljuje prva dama Francuske Karla Bruni Sarkozi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.