Vučić i Mali u dvodnevnoj poseti Londonu

Izvor: Beta, 27.Okt.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Mali u dvodnevnoj poseti Londonu

BEOGRAD, 27. oktobra 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali u ponedeljak počinju dvodnevnu posetu Velikoj Britaniji gde će imati susrete sa brojnim zvaničnicima i učestvovati na Ekonomskom britansko-srpskom forumu.

Tokom posete Londonu, Vučić će razgovarati s ministrom spoljnih poslova Filipom Hamondom i gradonačelnikom Londona Borisom Džonsonom, sa kojim će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i gradonačelnik Beograda.

Vučić i Mali učestvovaće na Ekonomskom forumu gde će se susresti s predstavnicima britanskih kompanija zainteresovanih za ulaganje u Srbiju.

Ranije je najavljeno da će Vučić i britanski ministar za biznis Vins Kejbl u sredu govoriti na investicionoj konferenciji o Srbiji.

Na tom skupu, prema ranijoj najavi, treba da govore i srpski ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić, bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer, predstavnica Svetske banke za jugoistočnu Evropu, Evropu i centralnu Aziju Elen Goldštajn i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž.

Vučić će u ponedeljak održati i predavanje na Londonskoj školi ekonomije (London Sćool of Economics).

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.