Vozač autobusa se molio pred putnicima

Izvor: Blic, 10.Feb.2010, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa se molio pred putnicima

Putnici londonskog gradskog autobusa bili su u šoku kada je vozač zaustavio vozilo, kleknuo na prolazu između sedišta i započeo petominutnu molitvu, prenosi "Telegraf“.

Neimenovani vozač londonskog autobusa broj 24. bez ikakve najave je zaustavio vozilo, ustao sa svog sedišta, izuo se, kleknuo na prolazu, okrenuo se prema Meki i počeo da izgovara molitvu na arapskom.

Putnici su bili u šokirani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i u neverici su posmatrali razvoj događaja, onemogućeni da napuste autobus jer su vrata bila zatvorena. Mnogi su se uplašili, jer su vozačev neobičan gest protumačili kao uvod u teroristički napad.

Kada je završio molitvu, vozač se, bez ikakvog izvinjenja ili objašnjenja, vratio na svoje sedište i nastavio da vozi kao da se ništa nije dogodilo.

Predstavnik Londonskog gradskog preduzeća se izvinio putnicima zbog kašnjenja i uznemiravanja, i dodao da je vozač strogo ukoren i da se tako nešto neće ponoviti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.