Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Arsenala ponosan na Arsena Vengera

Vlasnik Arsenala Sten Krenke rekao je da je ponosan na trenera Arsena Vengera i da je francuski trener deo dugoročnih planova tog londonskog fudbalskog kluba.
(FOTO: AP)
Venger je trener Arsenala već 17 godina, a na kraju sezone ističe mu trogodišnji ugovor sa klubom. Upitan da li je Venger deo dugoročnih planova Arsenala, Krenke je odgovorio potvrdno.
Venger sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << obavlja posao i on zna šta ja mislim – rekao je Krenke za Dejli Telegraf.
Vengera su kritikovali pojedini navijači zbog toga što je tokom prelaznog roka u klub doveo samo 20-godišnjeg Francuza Jaju Sanogoa, koji je bio slobodan igrač. Trener je, međutim, na kraju prelaznog roka u klub doveo Mesuta Ozila iz Real Madrida za 42,4 miliona funti.
Arsenal je na početku sezone izgubio od Aston Vile sa 1:3 i to je bio prvi poraz „tobdžija” na domaćem terenu u prvom kolu Premijer lige u poslednjih 20 godina. Arsenal je posle toga vezao četiri pobede i nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 12 bodova.
Oduvek smo ga podržavali. Nikada se nismo kolebali. Ponosni samo na Vengera, ponosni smo na klub, na način kojim se vodi i kako se ‘drži’ u svetu – rekao je Krenke.
Arsen zna šta mislimo, kakva je naša filozofija, zna šta želimo da uradimo i mislim da smo potpuno usklađeni – dodao je Krenke.
Mediji spekulišu da će Arsenal ponuditi Vengeru dvogodišnji ugovor, sa opcijom produženja na još godinu dana.
Venger je iz Nagoje 1996. godine prešao u Arsenal sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i po četiri trofeja u FA kupu i Komjuniti Šildu.
On je rekao da želi zauvek da ostane u Arsenalu i da postane „besmrtan”.
Želim da ostanem zauvek ovde i da postanem besmrtan. Mislim da neće biti mnogo pregovora oko novog ugovora – rekao je 63-godišnji trener.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vlasnik Arsenala ponosan na trenera Vengera

Izvor: Blic, 28.Sep.2013, 09:12

Vlasnik Arsenala Sten Krenke rekao je da je ponosan na trenera Arsena Vengera i da je francuski trener deo dugoročnih planova tog londonskog fudbalskog kluba...Venger je trener Arsenala već 17 godina, a na kraju sezone ističe mu trogodišnji ugovor sa klubom...Upitan da li je Venger deo dugoročnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.