Viz er uspostavlja liniju London-Niš

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 09:46

Viz er uspostavlja liniju London-Niš

Niš -- Avio-kompanija Viz er objavila je da planira da uspostavi letove između londonskog aerodroma Getvik i aerodroma u Nišu.

Ova linija biće aktivna u zimskoj sezoni 2020/2021, koja počinje 25 oktobra.

Kompaniji Viz er dodeljeno je dodatnih 196 slotova na Getvik aerodromu, kao dodatak na postojećih 56 koje već ima. Ovaj avio-prevoznik aplicirao je za ukupno 454 slotova.

Iako kompanija može promeniti finalnu odluku koja se tiče novih ruta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Niš je naveden kao jedna od destinacija koja će koristiti nove slotove koji su dodeljeni Viz eru, prenosi portal Ex-Yu Aviation.

U Srbiji, Viz er trenutno ima letove na relaciji između londonskog aerodroma Luton i Beograda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Viz er planira uspostavljanje linije London-Niš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020

Avio-kompanija Viz er planira da uspostavi letove između londonskog aerodroma Getvik i aerodroma u Nišu tokom zimske sezone 2020/2021, koja počinje 25. oktobra, navodi se u izveštaju kompanije za koordinaciju slotova Airport Coordination Limited...Kako se navodi, Niš je stavljen na listu destinacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.