Violinista Nemanja Radulović u Rojal Albert Holu zasvirao i kolo

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Violinista Nemanja Radulović u "Rojal Albert Holu" zasvirao i kolo

Niški violinista Nemanja Radulović prvi put je kao solista nastupio u čuvenoj dvorani "Rojal Albert Holu" u Londonu, a prema reakcijama onih koji su bili na koncertu njegov nastup je bio impresivan, strastven, izvanredan i napravio je neverovatnu atmosferu. Nakon Barberovog Violinskog koncerta, Radulović je obradovao posetioce i izvedbom kola "Pašona".

Pre skoro mesec dana Nišlija je oduševio publiku u svom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koncertom na Letnjoj pozornici, koju ni kiša nije "oterala" sa njegovog nastupa, a pre dva dana je svirao u jednoj od najprestižnijih koncertnih dvorana u glavnom gradu Engleske.

Veče za pamćenje priredio je kada je na bis odsvirao srpsko kolo, piše publika na Tviteru, koja je oduševljena koncertom i niškim virtuozom.

Večeras u Royal Albert Hall-u, posle nekoliko poziva na bis, naš Nemanja Radulović najavio i opleo na violini note srpske izvorne muzike. Ljudi, ludilo. Toliko sam ponosna - napisao je jedan od posetilaca.

I Nemanja je na Tviteru iskazao zadovoljstvo nastupom u ovoj svetski poznatoj dvorani, a napisao je da se "kolce" čulo u Royal Albert Hall-u.

Last night @bbcproms @RoyalAlbertHall after the Barber violin concerto with @KKarabits, we played Pašona kolo with great musicians of @BSOrchestra ???? so much fun! Merci Coline pour la video souvenir????! #Kolce u #royalalberthall pic.twitter.com/amllUqQFg7

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.