Vilšir: Kazorla je top klasa

Izvor: B92, 19.Nov.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšir: Kazorla je top klasa

Fudbaler Arsenala Džek Vilšir izneo je niz pohvala na račun saigrača Santija Kazorle nakon pobede u subotu.

Arsenal je na Emiratima deklasirao Totenhem sa 5:2 u velikom londonskom derbiju.

Vilšir je u šali rekao da bi Kazorlin nadimak trebalo da bude Mesi i dodao je da Španac ima drugačiji uticaj na ekipu u odnosu na sunarodnika i bivšeg kapitena Seska Fabregasa.

„On je top klasa. Pravi je san igrati sa njim u ekipi. On nikada ne gubi loptu. U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom trenutku su bila trojica protivničkih igrača oko njega, a on ih je lagano predriblao. To mogu samo najbolji“, rekao je Vilšir i dodao:

„Moraću da ga gledam i da naučim neke stvari od njega. On je drugačiji od Seska. Sesk je više dodavao, Santi može da uzme loptu i da sam pređe nekoliko čuvara, takođe ima i sjajan udarac“, rekao je Vilšir koji je izrazio nadu da će To Volkot ostati u klubu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.