Vilšer opet u frci, Venger pobesneo!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšer opet u frci, Venger pobesneo!

Ništa novo kada je vezista Arsenala u pitanju!

Džek Vilšer je opet bio deo problema ispred jednog londonskog kafića. Sukobilo se zajedno sa prijateljima sa drugom grupom momaka, stigla je policija, niko nije uhapšen, palo je nekoliko udaraca, ali njegov predstavnik za štampu je rekao da nije direktno umešan, niti je bilo koga udario.

Ono što se videlo je da pokušava da pokrije lice jaknom kada je jedan od prolaznika probao da ga snimi, ali je ipak uhvaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na jednoj kameri.

Venger je pobesneo, danas mu je navodno održao predavanje, engleski reprezentativac se vratio na treninzima posle loma noge u avgustu.

Pokušava da se oporavi na vreme za EURO, ali za tako nešto su male šanse.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata, počeli su 2010. Vilšer je već bio deo sukoba ispred noćnih klubova, pljunuo je jednom taksistu koji ga je provocirao Totenhemovom kapom,. uz to je uhvaćen kako puši popularnu "šišu", a koristio je neprimeren rečnik i prostački gestikulirao tokom proslave osvojenog kupa 2014. godine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.