Viktorija Bekam zakazala porođaj za 4.jul

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam zakazala porođaj za 4.jul

Viktorija i Dejvid Bekam navodno će po četvrti put postati roditelji 4. jula, kada Amerikanci obeležavaju Dan nezavisnosti.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori Viktorija Bekam zakazala je carski rez za 4.juli u jednoj elitnoj bolnici u Los Anđelesu, iako je prvobitno želela da se beba rodi u Londonu.

Razlog za ovu promenu je navodno to što Bekamovi obožavaju Ameriku, gde su sjajno prihvaćeni, te su smatrali da bi bilo sjajno da se njihova kćerka rodi u ovoj zemlji i to baš na Dan nezavisnosti.

Par već ima tri sina Romea, Kruza i Bruklina.

Povezane vesti: Viktoriji čestitale i “Spajsice”

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija Bekam planira porođaj za Dan nezavisnosti

Izvor: Poznati.info, 19.Maj.2011

Supruga fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija planira da se porodi 4. jula, na američki Dan nezavisnosti, prenosi danas britanska žuta štampa.. . Prvobitni plan je bio da se nekadašnja članica grupe Spice girls porodi carskim rezom ekskluzivnoj londonskoj  Portland, ali je par potom odlučio...

Nastavak na Poznati.info...

Viktorija Bekam porodiće se kad bude htela?

Izvor: S media, 20.Maj.2011, 02:52

Viktorija Bekam planira da se porodi 4. jula, na američki Dan nezavisnosti, prenosi danas britanska žuta štampa...Par je prvo planirao da se nekadašnja članica grupe "Spajs grls" (Spice girls) porodi carskim rezom u ekskluzivnoj londonskoj bolnici Portland, ali su se potom odlučili da porođaj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.