Vibrator-mu-se-zaglavio-u-anusu-nije-smeo-da-trazi-pomoc

Izvor: medio.rs, 13.Avg.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vibrator-mu-se-zaglavio-u-anusu-nije-smeo-da-trazi-pomoc

Nakon pet dana prijatelj je pronašao Nigela Vilisa (50) u sobi i naterao ga da ode kod lekara. Međutim, iako su lekari posle višečasovne operacije uspeli da izvuku strano telo iz organizma, nakon nekog vremena on je preminuo

Nigel Vilis (50) je preminuo nakon što mu se vibrator zaglavio u anusu, a bilo ga je sramota da pozove pomoć.

On nije želeo da kaže ni svojoj majci, sa kojom je živeo u londonskom naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Forest Hil, šta ga je zadesilo, već je pet dana ležao u krevetu i čekao da pomoć sama stigne.

Međutim, nakon pet dana ga je u takvom stanju pronašao prijatelj koji ga je nagovorio da potraži pomoć.

- Nigel je već tad bio veoma slab, pojačano se znojio i nije mogao da hoda – rekao je njegov prijatelj i dodao da ga je molio da ode u bolnicu gde je stigao sledeće jutra, ali je već tad bio u kritičnom stanju.

Čim je stigao, lekari su utvrdili da u rektumu ima strano telo. Hirurzi su nakon višečasovne operacije u britanskoj bolnici uspeli da izvade vibrator koji je bio zaglavljen duboko u anusu i oštetio mu creva.

Nažalost, Vilis nije uspeo da preživi i preminuo nakon više od mesec dana.

- Gospodin Vilis je dugo bolovao od dijabetesa. Bio je nezaposlen i brinuo je o svojoj majci. Nažalost, nije se na vreme obratio za pomoć i nismo uspeli da ga spasimo. Preminuo je rano ujutro 7. februara 2014. godine – rekao je doktor Bern Rouz na saslušanju povodom istrage ovog bizarnog slučaja.

- Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog sepse, naticanja nekoliko organa i infekcije uzrokovane stranim telom u njegovom organizmu – rekao je patolog doktor Piter Džeret i potvrdio da je smrt Vilisa rezultat nesrećnih okolnosti.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.