Vest Hem u finalu plej-ofa

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem u finalu plej-ofa

Ekipa Vest Hema pobedila je Kardif sa 3:0 u revanš meču polufinala plej–ofa za plasman u Premijer ligu Engleske.
Tim iz Londona je tako prvi finalista duela čiji će pobednik uz Reding i Sautempton sledeće godine igrati u elitnom društvu.
Čekićari su i u prvoj utakmici u gostima slavili sa 2:0 pa su ukupnim rezultatom od 5:0 nadigrali Velšane.
Strelci za Vest Hem bili su Kevin Nolan u 15. minutu i Rikardo Vas Te u 40. da bi konačan rezultat u nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vremena postavio Niki Mejnard.
U drugom revanšu polufinala, u sredu, sastaju se Blekpul i Birmingem. Blekpul je slavio u prvom meču sa 1:0.
Iz Čempionšipa plasman u Premijer ligu obezbedila su dva prvoplasirana tima Reding i Sautempton dok će treće mesto zauzeti pobednik plej-ofa u kome igraju timovi plasirani od trećeg do šestog mesta.
Premijer ligu će sigurno napustiti Vulverhempton, blizu ispadanja je i Bolton, a za opstanak će se boriti Blekburn, Vigan i Kvins Park Rendžers.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.