Venger precrtao Vilšera?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger precrtao Vilšera?

Engleski mediji pišu da je velika verovatnoća da vezista 'Tobdžija' napusti 'Emirate' do kraja prelaznog roka.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Bornmautu, donekle stabilizovao svoju karijeru, koja je bila u padu usled čestih povreda i dužih odustva sa terena, ali uprkos tome što je 'vaskrsao' kroz saradnju sa menadžerom 'Trešnjica' Edijem Houom, to nije uticalo da se popravi njegov status u Arsenalu po povratku u klub.

Sigurno je očekivao više kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratio u severni London, deluje da je izgubio poverenje Arsena Vengera.

Džek Vilšer nije bio ni u protokolu za meč prvog kola protiv Lestera, prekomandovan je u U23 tim i stoga su momentalno krenule spekulacije o njegovom odlasku.

Sky Sports prenosi da bi Vilšer mogao da nastavi karijeru u Njukaslu.

Rafa Benitez ga želi u svom taboru i navodno je već krenuo u realizaciju tog plana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.