Venger još dve godine na klupi Arsenala

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger još dve godine na klupi Arsenala

Menadžer Arsenala Arsen Venger pristao je da produži ugovor za još dve godine, tako da će na klupi popularnog londonskog kluba sedeti do 2016.
Venger vodi „tobdžije” još od 1996, a portal goal.com prenosi da je odbio povišicu plate od milion funti, pa će i dalje zarađivati 7,5 miliona kao i do sada.
Šezdesetčetvorogodišnji stručnjak sutra će na utakmici protiv Čelzija proslaviti značajan jubilej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 1.000 utakmicu na klupi Arsenala.
Tim povodom Vengeru je danas uručen „zlatni top”, kao simbol londonskog kluba.
Arsenal je trenutno trećeplasirani na tabeli Premijer lige i sa utakmicom manje zaostaje četiri boda za vodećim Čelzijem.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLAVCI POKVARILI VENGERU JUBILEJ: Čelsi deklasirao Arsenal

Izvor: Kurir, 22.Mar.2014

Čelsi je pobedio Arsenal sa 6:0 u utakmici u kojoj je tobdžije po 1.000 put predvodio menadžer Arsen Venger..LONDON - Menadžer Arsenala Arsen Venger je na meču sa Čelsijem vodio po hiljaditi put "tobdžije" na jednoj zvaničnoj utakmici...Prvu šansu na utakmici imao je napadač Arsenala Žiru....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.