Venger: Želim da ostanem, izlazimo iz osetljivog perioda

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Želim da ostanem, izlazimo iz osetljivog perioda

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je da želi da i u narednoj sezoni ostane na klupi Tobdžija, kao i da oseća da je londonski klub konkurentan u borbi za trofeje.
(FOTO: sport.uk.msn.com)
Vengera su u prethodnom periodu povezivali sa Pari Sen Žermenom, pošto je izvesno da će sadašnji trener Svetaca Karlo Anćeloti napustiti Pariz.
Želim da ostanem, osim ako u klubu ne misle drugačije, ako misle da radim loše. Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posao radim makismalno posvećeno i klubu uvek želim najbolje, to je moje osnovno osećanje – rekao je Venger.
Francuski stručnjak predvodi Arsenal još od 1996. godine, a tokom ove sezone imao je nekoliko neprijatnosti sa navijačima, koji su od njega zahtevali da ode, jer nije pokazao spremnost da dovede pojačanja.
Arsenal je poslednji trofej osvojio još 2005. godine (FA Kup), a jedan od najboljih napadača današnjice Robin van Persi, prošle godine je napustio londonski klub i prešao u Mančester junajted, što je još jedan u nizu odlazaka najboljih igrača kluba u poslednjih nekoliko godina.
Prolazimo kroz jedan veoma osetljiv period. Trenuto smo na izlasku iz njega, klub je u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego pre. Verujem da je klub u veoma dobrom položaju za budućnost – rekao je Venger.
Arsenal u Premijer ligi trenutno zauzima četverto mesto sa 64 boda, jednim manje od Čelzija, koji ima i utakmicu manje.
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Venger: Želim da ostanem

Izvor: RTV Pink, 03.Maj.2013

. . . Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da želi da i u narednoj sezoni ostane na klupi "tobdžija", kao i da oseća da je londonski klub konkurentan u borbi za trofeje. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.