Venger: Ne pada mi napamet da napustim Arsenal

Izvor: Blic, 19.Avg.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Ne pada mi napamet da napustim Arsenal

Trener Arsenala Arsen Venger je poručio svima koji ne veruju u njegovu politiku vođenja kluba da nema nameru da tek tako napusti London.

"Profesor" je već dugo na meti kritika i trpi veliki pritisak navijača zbog toga što već šest godina nije osvojio trofej, a mnogi smatraju da je glavni razlog za to njegovo ponašanje tokom prelaznih rokova. Venger nikada ne troši mnogo novca i insisitra na dovođenju nedokazanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrača od kojih Arsenal pravi izvezde i zarađuje.

"Neću napustiti Arsenal. Nemam problema sa onim što se priča, to je normalan deo ovog posla, a ja sam tim mogu da živim. Ja i dalje samo želim da ostanem fokusiran na donošenje odluka koje koriste ovom klubu", rekao je Venger.

On je pozvao navijače da mu veruju.

"Za ovih 15 godina sam pokazao da sam sposoban da dovedem kvalitet. Moraćete da mi verujete", rekao je Venger.

Francuz je priznao da je ekipa ostala bez velikih igrača, ali je rekao nešto što verovatno neće zadovoljiti navijače - da se rađaju nove zvezde.

"Ako pažljivo pogledate, videćete da smo doveli kvalitetna pojačanja. Tu je Dženkinson, tu je Žervinjo, a tu su i Mijaiči i Čemblren. Videćete uskoro da su to vrhunski igrači. Imamo dovoljan broj igrača da igramo, ali ako nađemo nekoga ko bi nas pojačao, dovešćemo ga. Verujte, naporno radimo i na tome. Prati nas reputacija da vodimo previše računa o novcu, ali mi želimo da pojačavamo ekipu", rekao je Venger.

Povezane vesti: Venger smatra da je Siti pretnja za finansijski fer plej Venger: Glavni zadatak je da zadržim igrače, a hoću i dva vrhunska pojačanja Navijači Arsenala poručili treneru: Vengeru, potroši pare! Venger: Ne obećavam trofeje, to se radi samo ako si lud Venger: Pojačaćemo svaku poziciju u timu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.