Venger: Moji igrači su primali mito

Izvor: RTS, 20.Feb.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Moji igrači su primali mito

Još besan zbog načina na koji je Šveđanin Martin Hanson sudio na meču osmine finala Lige šampiona između Porta i Arsenala (2:1), menadžer londonskog tima Arsen Venger otkrio je da veruje da su neki njegovi bivši igrači primali mito da nameste ishod utakmice.

"Dobro znam šta znači krenuti tim putem, još od vremena kada su protivnici kupovali moje igrače! Uspeo sam tada da ne postanem paranoik. Moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Hanson ili nesposoban ili nepošten, ali pre bih rekao da je nesposoban", rekao je francuski trener, a onda dodao:

"Ne želim da verujem da ne nepošten, jer vas takav način razmišljanja vodi u paranoju. A, dobro znam šta znači krenuti tim putem, još od vremena kada su protivnici kupovali moje igrače! Uspeo sam tada da ne postanem paranoik", aludirao je Venger na vreme dok je trenirao Monako, a u doba velikih "kladioničarskih" afera u Francuskoj.

Venger kaže da bez ulaženja u tehničke detalje, Hansonu može da nađe bar pet drastičnih grešaka, od kojih su dve najveće nedosuđen jedanaesterac nad Tomasom Rosickim i situacija kada su igrači portugalskog tima na brzinu izveli indirektan udarac i na prepad postigli gol.

"Neophodno je poverenje u našem poslu. UEFA bi trebalo da objasni na osnovu kog kriterijuma bira sudije za Ligu šampiona", dodao je Venger.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.