Van Persi igrač godine Premijer lige u izboru PFA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2012, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi igrač godine Premijer lige u izboru PFA

LONDON -

Kapiten londonskog Arsenala Robin van Persi proglašen je za igrača godine u engleskoj Premijer ligi, u izboru Asocijacije engleskih profesionalnih fudbalera (PFA).

Holandski reprezentativac, koji je trenutno vodeći strelac Premijer lige sa 27 golova, dobio je najviše glasova u konkurenciji Vejna Runija (Mančester Junajted), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Skota Parkera (Totenhem), Džoa Harta, Davida Silve i Serhija Agera (Mančester Siti).

Van Persi je treći Holanđanin osvajač priznanja PFA, posle Denisa Bergkampa (1997-98) i Ruda van Nistelroja (2001-02), a prvi igrač Arsenala od 2004, kada je dodeljeno Tijeriju Anriju.

Za najboljeg mladog igrača proglašen je prvotimac Totenhema Kajl Voker.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Persi igrač godine

Izvor: RTS, 23.Apr.2012

Kapiten londonskog Arsenala Robin van Persi proglašen je za igrača godine u engleskoj Premijer ligi,. u izboru Asocijacije engleskih profesionalnih fudbalera. Holandski reprezentativac je trenutno vodeći strelac Premijer lige sa 27 golova...Robin van Persi je dobio najviše glasova u konkurenciji...

Nastavak na RTS...

Van Persi igrač godine Premijer lige

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2012

LONDON - Kapiten londonskog Arsenala Robin van Persi proglašen je za igrača godine u engleskoj Premijer ligi, u izboru Asocijacije engleskih profesionalnih fudbalera (PFA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Van Persi ostvario san

Izvor: Beta, 23.Apr.2012

BEOGRAD, 23. aprila 2012. (Beta) - Fudbaler Arsenala Robin van Persi rekao je da ne može da veruje da su ga kolege proglasile za najboljeg igrača Premijer lige ove sezone, preneli su u ponedeljak engleski mediji.

Nastavak na Beta...

Van Persi najbolji u Premijer ligi

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2012

Kapiten londonskog Arsenala Robin van Persi, proglašen je za igrača godine u engleskoj Premijer ligi, u izboru Asocijacije engleskih profesionalnih fudbalera.. Holandski reprezentativac, koji je trenutno vodeći strelac Premijer lige sa 27 golova, dobio je najviše glasova u konkurenciji Vejna Runija...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.