VORDSVORT: BEZ PROMENA PREMA BEOGRADU

Izvor: Kurir, 08.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VORDSVORT: BEZ PROMENA PREMA BEOGRADU

BEOGRAD - U ovom trenutku još je neizvesno ko će formirati vladu u Velikoj Britaniji, ali zvaničnici Srbije i Britanije ocenjuju da se politika Londona prema Beogradu neće znatno menjati ko god da dođe na vlast.

- Kada je reč o dve najveće stranke, konzervativcima i laburistima, mislim da je politika konzervativaca prema ovom regionu vrlo slična laburističkoj i ne bih očekivao neke velike promene u odnosu prema Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - izjavio je Tanjugu ambasador Velike Britanije u Beogradu Stiven Vordsvort.

Prema njegovim rečima, predstavnik konzervativaca za spoljnu politiku Vilijem Hejg, takozvani ministar spoljnih poslova u senci, pre 18 meseci posetio je Beograd i utisak ambasadora je bio da su njegovi stavovi prema Srbiji „generalno bili na linijama stavova tadašnje vlade“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.