Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Predao i Tipsarević

 Janko Tipsarević je završio učešće na Vimbldonu zbog povrede. On je posle 16 minuta igre predao meč Džaredu Donaldsonu pri rezultatu 5-0 u gemovima za Amerikanca.
Još jedan peh za srpske tenisere u Londonu. Nakon Viktora Troickog koji je okončao učešće na Vimbldonu posle samo 17 minuta, i Janko Tipsarević je bio primoran >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da zbog povrede napusti teren. 
Tipsarević je u poslednja tri nastupa na Vimbldonu ispadao u prvom kolu, a od 2010. godine samo jednom je otišao dalje od prve runde (2012. treće kolo). 
Donaldson će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između Argentinca Orasija Sebaljosa i Italijana Paola Lorencija.
 
 
 
The post VIMBLDON: Predao i Tipsarević appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.