VILJAŠ BOAŠ HOĆE DA ČELSI IGRA KAO BARSA

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILJAŠ BOAŠ HOĆE DA ČELSI IGRA KAO BARSA

LONDON - Menadžer fudbalera Čelsija Andre Viljaš Boaš kaže da od svojih igrača želi da igraju slično kao Barselona. Portugalski stručnjak i prošle sezone u Portu je forsirao napadački stil, što je tom klubu donelo titulu nacionalnog prvaka i trijumf u Ligi Evrope.

Viljaš Boaš je istakao da želi da stvori pobednički mentalitet kod igrača Čelsija.

"Kada sam postao menadžer, tačno sam znao kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fudbal hoću da igramo.

Barselona je postavila nove standarde, postala je simbol modernog fudbala. Imaju veoma kvalitetan tim koji je prošao kroz omladinsku školu Barselone i trenera sa sjajnom filozofijom", rekao je Viljaš Boaš engleskim medijima.

Nakon nešto slabijeg starta u Premijer ligi, Čelsi je u poslednje tri utakmice imao maksimalan učinak uz 12 postignutih golova.

"Najvažnije je da smo prevazišli početne greške. Igrači sada imaju više samopouzdanja i bolje komuniciraju. Svu želimo da donesemo trofeje Čelsiju", naveo je on.

Portugalac je dodao da je važno osvajati trofeje, ali je bitan i način na koji se to radi.

"Trofeji su najbolji pokazatelj uspeha jednog trenera. Važno je, međutim, i način na koji ih osvajate. Neću da propustim priliku da ostvarim uspeh u Londonu", zaključio je Viljaš Boaš.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.