VIDEO: Britanac nokautom izazvao Klička

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Britanac nokautom izazvao Klička

Britanski bokser Entoni Džošua odbranio je titulu svetskog šampiona u IBF verziji u teškoj kategoriji pošto je nokautirao izazivača Erika Molinu.

Molina u trećoj rundi nije uspeo da se odbrani od razornih Džošuinih udaraca. Ovo je bio 18. meč u profi karijeri Entonija Džošue i 18. pobeda i to sve nokautom.

Sledeći rival Britanca biće Vladimir Kličko, a borba je zakazana za 29. april naredne godine u Londonu na stadionu "Vembli".

Pogledajte kako bije Džošua!
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džošua novim nokautom najavio Klička

Izvor: B92, 11.Dec.2016

Britanski bokser Entoni Džošua odbranio je titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji u IBF verziji...On je u Mančesteru savladao Amerikanca Erika Molinu tehničkim nokautom u trećoj rundi...Džošua je tako i 18 borbu u karijeri dobio nokautom, a sada ga čeka najveći izazov u karijeri, okršaj sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.