VELIKI PROPUST britanskog parlamenta: Teroristi bi LAKO mogli da UBIJU VIŠE od 100 poslanika?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PROPUST britanskog parlamenta: Teroristi bi LAKO mogli da UBIJU VIŠE od 100 poslanika?!

Procurili šokantni podaci o bezbednosti

Iz britanskog parlamenta procurili su podaci o šokantnim bezbednosnim propustima nakon što je policija izvela tajni simulirani teroristički napad u kojem je moglo biti ubijeno više od 100 poslanika, a u zgradu parlamenta se moglo ući za manje od pet minuta.

U probnom napadu, koji su izveli usred noći, policajci prerušeni u ekstremiste koristili su čamac kako bi zdanju parlamenta prišli sa reke, a potom su lako ušli u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgradu i provalili u salu Donjeg doma, navodi londonski list.

- Kada bi se ovakav napad ponovio kao realan, mogao bi uzrokovati masovne gubitke - upozorava se u tekstu.

Vežba je izvedena dok je parlament bio na pauzi ranije ove godine, a velika većina poslanika nije ništa znala o rezultatima testa.

Međutim, tri neimenovana izvora upoznata sa ovim incidentom i šokirana bezbednosnom slabošću koju je test izneo na videlo ishod tajne policijske vežbe.

Jedan od izvora zaključio je da bi javnost bila "užasnuta" kada bi znala šta se dogodilo.

- Mi smo lake mete - upozorio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.